LOFRA, חברה ממחלקה ראשונה

איכות‭ ‬החלקים, ‬אשר‭ ‬נבחרו‭ ‬בקפידה בהסתכלות‭ ‬על‭ ‬ביצועים‭ ‬וידידותיות‭ ‬לסביבה‭, ‬הטווח‭ ‬הרחב‭ ‬של‭ ‬פתרונות מתקדמים אשר פותחו‭ ‬על‭ ‬ידי‭ ‬צוות ‬מחקר‭ ‬ופיתוח‭ ‬,‬ היצירתיות‭ ‬אשר‭ ‬באה‭ ‬לידי‭ ‬ביטוי‭ ‬בעיצוב‭ ‬מלוטש‭ ‬וצורות‭ ‬מתוחכמות‭, ‬בטיחות‭ ‬מקסימלית‭,‬ מאושר‭ ‬על‭ ‬ידי‭ ‬מכוני‭ ‬תקנים‭ ‬בינלאומיים, ‬הביצועים‭ ‬הטובים‭ ‬ביותר‭, ‬הכישרון‭ ‬המורכב‭ ‬מהצלחה‭ ‬שהושגה‭ ‬ע“י‭ ‬חברה‭ ‬עם‭ ‬60‭ ‬שנות‭ ‬היסטוריה‭ ‬וטעם‭ ‬טוב‭ ‬במטבח‭ ‬איטלקי‭ ‬מחודש‭, ‬

כל אלו, הן‭ ‬התכונות‭ ‬המרכזיות‭ ‬של ‭ ‬Lofra ‬, והן‭ ‬גם‭ ‬סוד‭ החלצהה ‬שלה‭ ‬בשוק‭.‬

CLASS A

כל‭ ‬התנורים‭ ‬החשמליים‭ ‬של‭ ‬לופרה‭ ‬מדורגים‭ ‬ברמת‭ ‬אנרגיה‭ ‬“A”‭ ‬לחסכון‭ ‬באנרגיה‭ ‬המאשרים‭ ‬את‭ ‬היחס‭ ‬האופטימלי‭ ‬בין‭ ‬צריכה‭  ‬וביצועים‭.‬

איכות‭ ‬המחקר‭ ‬והפיתוח‭ ‬אשר‭ ‬מאתרת‭ ‬פתרונות‭ ‬עכשווים‭, ‬ובוחרת ‬רק‭ ‬את‭ ‬החומרים‭ ‬האיכותיים‭ ‬ביותר‭. ‬

איכות‭ ‬המוצר‭ ‬אשר‭ ‬מייצגת‭ ‬את‭ ‬השילוב‭ ‬המושלם‭ ‬בין‭ ‬פונקציונליות‭, ‬אלגנטיות‭ ‬ודירוג‭ ‬אנרגטי‭ ‬גבוה‭. ‬

האיכות‭ ‬היא‭ ‬אשר‭ ‬הופכת‭ ‬את‭ ‬Lofra‭ ‬למומחית‭ ‬במטבח‭.‬


‬משמעותה של ‭ ‬Lofra הינה אומנות‭, ‬אופי‭, ‬עיצוב‭.‬

הסטייל‭ ‬האיטלקי‭ ‬משלב‭ ‬מאפיינים‭ ‬אשר‭ ‬מוערכים‭ ‬בעולם כולו‭, ‬בהרמוניה‭ ‬מושלמת‭ ‬של‭ ‬מסורת‭ ‬וטרנד‭ ‬למומחית‭ ‬במצויינות‭ ‬במטבח‭.‬

תשוקה‭ ‬שמבשלת‭, ‬יוצרת‭ ‬והופכת‭ ‬את‭ ‬המאכלים‭ ‬לחוויה‭.‬

מגוון‭ ‬רחב‭ ‬של‭ ‬אפשרויות‭ ‬בלתי‭ ‬נגמרות‭, ‬של‭ ‬איכות‭ ‬בעיצוב‭ ‬איטלקי‭ ‬מושלם‭.‬

מבער טורבו 3.8KW

מבער טורבו 3.8KW

מבערי טריפל רינג פותחו על מנת לשפר את פיזור החום שבשאר סוגי המבערים מתרכז בחלק החיצוני של המחבת. הביצועים יוצאי הדופן של מבערים אלה, שנוצרו במקור עבור שווקים מזרחיים, טיפחו את התפשטותם גם לשווקים המערביים, שם הם מתאימים כעת לכל סוג של מכשירי בישול, הן חצי מקצועיים והן ביתיים. סבאף פיתחה דגמים שונים שניתן להבחין בהם לפי כוח וממדים. גרסת ה-3.8KW היא המתאימה ביותר לכיריים עצמאיות ולכיריים מובנות בינוניות או גדולות.

מבער טורבו 3.8KW
מבערים סדרה SABAF III 20% חיסכון

מבערים סדרה SABAF III 20% חיסכון

המבערים מסדרה 3 היו הדוגמה הראשונה לשילוב של טכנולוגיה גבוהה, עיצוב וביצועים. הם ביטוי הן לדרישה של היצרנים, בכל הנוגע למערכות גימור וביצועים, והן של משתמשי הקצה, בכל הנוגע לאסתטיקה ולצריכה. יש להם ביצועים יוצאי דופן במונחים של יעילות גבוהה ופליטת פחמן חד חמצני נמוכה. היעילות גבוהה ביותר מ-25% ממגבלות המינימום הנדרשות בסטנדרטים האירופיים ומגיעות לרמות של כ-66%. כל זה מביא להפחתה ניכרת של צריכת האנרגיה (כמות הגז הנצרכת על ידי הפרט או הקהילה) וזמני הבישול. מבערים אלו זכו בפרס הראשון ב- INTEL DESIGN בשנת 2005.

מבערים סדרה SABAF III 20% חיסכון
מערכת קירור (איוורור היקפי)

מערכת קירור (איוורור היקפי)

מונע מהאוויר החם להזיק לריהוט המטבח. מכניס אויר קר דרך תחתית דלת התנור ומוציא את האויר החם דרך פתח צר סמוך לידית הפתיחה של התנור.

מערכת קירור (איוורור היקפי)
רשת מברזל ייצוק

רשת מברזל ייצוק

עמידה וחזקה לאורך זמן, קלה לניקוי. מומלצת לשימוש תדיר.

רשת מברזל ייצוק
רשת אמייל

רשת אמייל

רשת מצופה אמייל, קלה ואמינה מאוד.

רשת אמייל
טיימר

טיימר

התקן המאפשר תכנון משך הבישול.

טיימר
הצתה אלקטרונית מובנית

הצתה אלקטרונית מובנית

מערכת משוכללת המאפשרת הפעלה והצתה בכפתור אחד.

הצתה אלקטרונית מובנית
להבת טורבו

להבת טורבו

המבער האידאלי לבישול מהיר במיוחד, המבער רב-עוצמה במיוחד ומבטיח בישול מהיר בכל חלקי הכלי מהמרכז לקצה.

להבת טורבו
מסילות טלסקופיות

מסילות טלסקופיות

מסילות מיוחדות נשלפות המונעות היפוך של המגשים והרשתות. ניתן להניח עליהם עד 15 ק״ג, וכן מאפשרים גישה נוחה בזמן האפיה למזון החם.

מסילות טלסקופיות
חיישן למניעת דליפת גז

חיישן למניעת דליפת גז

כל התנורים בעלי תקן CEE בטיחותי. כל מבער מוגן ברמצעות מנגנון אשר מנתק את אספקת הגז במקרה של דליפה

חיישן למניעת דליפת גז
דלת קרה

דלת קרה

דלת עשוייה מ-3 שכבות של זכוכית, אשר יוצרת תא חצי אטום, ותא שני עם זרם אוויר. מקטין בצורה דרמטית את הטמפ׳ של משטח דלת הזכוכית למניעת הולכת חום, בטיחותי, ומקטין צריכת חשמל.

דלת קרה
קל לניקוי

קל לניקוי

החלל הפנימי של התנור בציפוי Blue Cristal הודות לטכניקה מיוחדת זו המשטח חלק יותר, קל יותר לניקוי ועמיד בפני שריטות גם מחפצים חדים ביותר

קל לניקוי
תנור כפול

תנור כפול

אידאלי לבישול ואפייה בו בזמן, וגם בזמני אפייה שונים. התנור העיקרי בעל נפח 70 ליטר, והתנור המשני בעל נפח 30 ליטר לגמישות אופטימלית.

תנור כפול
נפח תנור

נפח תנור

תנורי Lofra תוכננו במטרה לספק קיבולת מוגדלת כדי להכיל כלים גדולים ביותר.

נפח תנור

תוכניות בישול

LIGHT OVEN

LIGHT OVEN

לא רק אור, אלא גם מסייע לתפיחת הבצק שלך

LIGHT OVEN
CONVENTIONAL COOKING

CONVENTIONAL COOKING

אחת משיטות האפייה הנפוצות ביותר הגורמות לחום להתפשט מלמטה ולמעלה המאפשר לאוכל להתבשל בצורה אחידה ככל האפשר.

CONVENTIONAL COOKING
BOTTOM HEAT

BOTTOM HEAT

הפעל את מצב חום הבסיס כדי להפוך את תחתית הפיצה או הקיש לפריכה או לבישול איטי של מנה

BOTTOM HEAT
TOP HEAT

TOP HEAT

הוא מאפשר בישול איטי ועדין של מנות שחייבות להישאר יבש ומבושל היטב בפנים. מתאים לפיצות, פוקצ'ות, לחם, עוגיות, מרנגים ובריושים.

TOP HEAT
GRILLING

GRILLING

ניתן להשתמש בגריל גם כדי לבשל במהירות רק אזור אחד של מזון בכל פעם. זה נהדר לצליית בשרים, דגים וירקות.

GRILLING
MAXI - GRILL

MAXI - GRILL

משתמשים בדרך כלל כדי להשחים ולגרט בשרים, דגים או ירקות. זה מאפשר לבשל בצורה אחידה ובריאה

MAXI - GRILL
FAN ASSISTED GRILL

FAN ASSISTED GRILL

תוכנית זו מאפשרת לבשל בעזרת החימום העליון של הגריל בשילוב המאוורר. גריל המאוורר מבשל על ידי יצירת משטח פריך מאוד והשארת החלק הפנימי לח, לכן מאוד שימושי בבישול בשר.

FAN ASSISTED GRILL
EVEN COOKING

EVEN COOKING

הודות למחזור האוויר הקבוע, מוצרי האפיה הופכים לרכים במיוחד. מתאים לבישול צלי, תפוחי אדמה וירקות

EVEN COOKING
FAN ASSISTED COOKING

FAN ASSISTED COOKING

פונקציה זו מספקת את הפעלת המאוורר המאפשר בישול אחיד של מזון. מתאים לפסטה אפויה, בשר צלוי, דגים אפויים, עוגיות ופשטידות.

FAN ASSISTED COOKING
DEFROSTING

DEFROSTING

מאיץ את תהליך ההפשרה ומפשיר בביטחה אוכל עם זרימת אוויר לא מחוממת

DEFROSTING